Studio L . I . M Styling

Studio L.I.M ontwikkelt mooie & bijzondere stylingprojecten.

Uw interieur persoonlijk maken, uw interieur een “eyecatcher” laten worden, uw feest of bedrijf “the finishing touch” geven?

Wij denken & doen heel graag met u mee!

Na een eerste kennismakingsgesprek starten wij met het maken van een moodboard. Studio L.I.M is sterk in het bedenken van een totaalplaatje en onderscheidt zich hierin. Wat wilt u als klant wel & wat niet en hoe geven wij uw interieur, bedrijf of feest een “wouw“effect. Passend in uw plannen & budget!

Aan de hand van het moodboard worden alle wensen vertaald naar het gewenste interieur en/of sfeer in uw huis, restaurant, hotel, winkel of evenement.  Van daaruit wordt een styling plan gemaakt en vervolgens uitgevoerd en gerealiseerd.

Wij werken hierbij nauw samen met diverse professionals!

Het bedenken van unieke stylingconcepten levert een succesvol resultaat waarbij u en wij met veel creativiteit en passie verder kunnen!

Winterchalet

 

Voor onze bijzondere interieur styling halen wij onze inspiratie uit veel segmenten! Beurzen, restaurants, fashion, natuur, films, kunst, iets wat we op straat tegenkomen …Onze inspiratiebronnen zijn oneindig en worden in veel verschillende stijlen uitgewerkt!  Hieronder ziet u in een aantal stijlfoto’s  inspiratiemateriaal!

Wat betreft het Urban Jungle concept werken wij samen met B!TE Styling, zie ook de website www.bitestyling.com

    PROJECT NIGTEVECHT Augustus 2019

 

 

 

CHRISTMAS STYLING

 

 

  BUITENVERLICHTING

 

Restaurantstyling-1Restaurantstyling2Restaurantstyling-3chalckboard-frames-shop-displayDreamcatcherinteriorstyling-1interiorstyling2interiorstyling-4interiorstyling-5interiorstyling-6interiorstyling7Stationery-&-InvitationsWedding-&-partydecoration-2Wedding-&-partydecoration-3Wedding&partydecoration-2jpgDSC02125_2Logo

 

Enthousiast geworden? Stuur dan een mailtje naar Irene irene@studiolim.nl zij neemt dan contact met u op! Bellen kan natuurlijk ook! 0650221023

Voor bijzonder mooi bloem werk zie hieronder een aantal voorbeelden

Pin It