Studio L.I.M Styling

Studio L.I.M ontwikkelt mooie & bijzondere stylingprojecten.

Uw interieur persoonlijk maken, wij denken & doen heel graag met u mee!

Na een eerste kennismakingsgesprek starten wij met het maken van een moodboard.

Studio L.I.M is sterk in het bedenken van een totaalplaatje en onderscheidt zich hierin. Wat wilt u als klant wel & wat vooral niet en hoe geven wij uw interieur, bedrijf of feest een “wouw” effect. Passend in uw plannen & budget! Het ontwikkelen van een interieurplan op maat. 

Aan de hand van het moodboard worden alle wensen vertaald naar het gewenste interieur en/of sfeer in uw huis, restaurant, hotel, winkel of evenement.  Van daaruit wordt een interieur & styling plan gemaakt en vervolgens uitgevoerd en gerealiseerd.

Wij werken hierbij nauw samen met diverse professionals!

Het bedenken van unieke stylingconcepten levert een succesvol resultaat waarbij u en wij met veel creativiteit en passie verder kunnen!

 

Voor onze bijzondere interieur styling halen wij onze inspiratie uit veel segmenten! Beurzen, restaurants, fashion, natuur, films, kunst, iets wat we op straat tegenkomen …Onze inspiratiebronnen zijn oneindig en worden in veel verschillende stijlen uitgewerkt!  Hieronder ziet u in een aantal vision boards, op al deze foto’s ziet u een of meerdere artikelen/ontwerpen van ons  & kunt u geïnspireerd worden door de verschillende stijlen! 

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Groenstyling

 

   

 

Pin It