Over

Bijzondere kleurcombinaties en de vernieuwende visie van Studio L.I.M zorgen er bij Studio L.I.M voor dat het eindresultaat bijzonder, persoonlijk, uitdagend en inspirerend is. In de ontwerpen van onze collectie wordt veel gemixt met oude en nieuwe materialen waardoor een vintage uitstraling ontstaat welke vervolgens in veel interieurs toepasbaar is. Deze mix maakt ieder interieur persoonlijk en eigen, dat is hetgene waar wij naar streven. Met heel veel passie en plezier werken wij aan onze producten & opdrachten.

Studio L.I.M heeft in de loop der jaren inmiddels een lifestyle eigen gemaakt. Studio L.I.M it’s a way of living
Steeds vernieuwend blijven zo ontwikkelen wij onze artikelen en stylingprojecten.

Studio L.I.M begon in 2001 met het ontwerpen & produceren van lampen, dit was vanaf het begin een succes. Mooie met de hand beschilderde lampenkappen gecombineerd met unieke lampvoeten.
In juni 2014 opende Studio L.I.M haar eerste Pop-Up Warehouse in Dordrecht voor 6 maanden. Ook een pop-up shop in Pijnacker voor 3 maanden in 2017. Naast onze eigen colllectie werden hier ook andere merken verkocht en heel veel bijzondere planten en mooie meubels.

Sinds September 2018 hebben wij een unit in Loods 5 Zaandam waar o.a. onze eigen collectie kussens word verkocht aangevuld met heel veel andere items & mooie oude meubels! Altijd op zoek naar bijzondere meubels en decoratie wordt onze unit steeds aangevuld. Onderscheidend en speciaal dat is onze visie.

Naast interieur accessoires ontwerpt Studio L.I.M sinds 2008 ook een stationery collectie voor Ryam  agenda’s. Ieder jaar weer 2 complete nieuwe thema’s uitgewerkt, de agenda’ s zijn inmiddels ieder jaar weer een enorme hit!

Studio L.I.M Styling

Naast het ontwerpen van onze eigen collectie ontwikkelen wij ook  interieurstyling projecten en maken ook interieur accessoires in opdracht bijv. in restaurants, winkels en op beurzen maar ook prive bij u thuis of op speciale evenementen. Een bijzondere creatieve uitdaging om samen met u een passend stylingplan compleet afgestemd op uw wensen te ontwikkelen en uit te voeren, wij werken hierin samen met verschillende professionals. Lees en kijk verder onder de menubalk Studio L.I.M Styling.


Ben je detaillist, retailer, hotel/restauranteigenaar of interieurontwerper dan kun je rechtstreeks bij ons inkopen. Wij werken graag samen!

Pin It
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *