Over

Bijzondere kleurcombinaties en de vernieuwende visie van Studio L.I.M zorgen er bij Studio L.I.M voor dat het eindresultaat bijzonder, persoonlijk, uitdagend en inspirerend is. In de ontwerpen van onze collectie wordt veel gemixt met oude en nieuwe materialen waardoor een vintage uitstraling ontstaat welke vervolgens in veel interieurs toepasbaar is. De mix van stoer, lief, grappig, romantisch is datgene waar wij naar streven. Met heel veel passie en plezier werken wij aan onze producten.

Studio L.I.M heeft in de loop der jaren inmiddels een lifestyle eigen gemaakt. Studio L.I.M it’s a way of living
Steeds vernieuwend blijven  en de trends volgend ontwikkelen wij onze artikelen en stylingprojecten.
In juni 2014 opende Studio L.I.M haar eerste Pop-Up Warehouse deze is er 6 maanden geweest. Ook een pop-up shop in Pijnacker is er geweest voor 3 maanden in 2017. Naast onze eigen colllectie werden hier ook andere merken verkocht en heel veel bijzondere planten en mooie eyecatchers!

Sinds September 2018 hebben wij een unit in Loods 5 Zaandam waar o.a. onze eigen collectie, de collectie van Evenaar, de collectie van Mrs Bloom worden verkocht aangevuld met heel veel andere leuke items!

Naast interieur ontwerpt Studio L.I.M sinds 2008 ook een stationerycollectie voor Ryam en Succes agenda’s. Ieder jaar weer 2 complete nieuwe thema’s uitgewerkt, de agenda’ s zijn inmiddels ieder jaar weer een enorme hit!

Studio L.I.M Styling

Naast het ontwerpen van onze eigen collectie ontwikkelen wij ook  interieurstylingprojecten en maken ook interieuraccessoires in opdracht bijv. in Restaurants, winkels en op beurzen maar ook prive bij u thuis of op speciale evenementen. Een bijzondere creatieve uitdaging om samen met u een passend stylingplan compleet afgestemd op uw wensen te ontwikkelen en uit te voeren, wij werken hierin samen met verschillende professionals. Lees en kijk verder onder de menubalk Studio L.I.M Styling.

Ben je detaillist, retailer, hotel/restauranteigenaar of interieurontwerper dan kun je rechtstreeks bij ons inkopen. Wij werken graag samen!

Pin It