Detaillisten/Retailers

Indien u retailer/detailist/stylist bent is het mogelijk de Studio L.I.M collectie tegen groothandelsprijzen bij ons in te kopen. Zie een beknopt overzicht in het beeldmateriaal hieronder.  Onze levertijd voor op maat gemaakte artikelen zoals bijvoorbeeld onze lampen is 3-4 weken. Wij denken graag mee met het ontwerpen in specifieke projecten & maken wij dus ook op maat en in opdracht!

U kunt ons mailen voor de inkoopprijzen , wij ontvangen hierbij tevens graag uw KvK nummer & BTW nummer.

NIEUW!

Eigen collectie Studio L.I.M Vintage Kantha

Sinds Januari hebben wij een eigen productielijn in India! Super leuk en hebben wij nu dus een eigen collectie Vintage Kantha kussens. Deze prachtige collectie wordt handgemaakt in kleine ateliers in India. De kussens worden gemaakt van Kantha quilts. Een Kantha quilt is een doek gemaakt van diverse lagen op elkaar gestikte Sari’ s. Deze doeken worden met kleine rijgsteken met de hand aan elkaar gestikt. ook nog eens duurzaam dus want zo worden de Sari’ s hergebruikt!

Prachtige patronen en kleuren worden bij elkaar gezocht waardoor deze unieke collectie is ontstaan. Uit iedere quilt kunnen ongeveer 4 kussens gemaakt worden, kleine oplages dus. Mooi om met elkaar te mixen maar ook super om er effen linnen en velvet kussens aan toe te voegen. Met deze Vintage Kantha kussens  maak je je interieur uniek & authentiek

Aan ieder kussen zit een label met ons logo en wordt een handgemaakt ecru kwastje met gouddraad omwikkeld bevestigd. De kussens kunnen als kussenhoes besteld worden. Wil je er een binnenkussen bij dan kan deze er apart bij besteld worden.

U kunt onze collectie bekijken en inkopen direct bij ons of via Orderchamp https://www.orderchamp.com/store/studio-lim/signup<iframe 

Pin It